Ontdek de Yarnsea blog

Leer meer over haken


2021-11-23 13:00:27

Maak kennis met Ebrine

Graag stel ik mijzelf voor. Ik ben Ebrine, en woon met man, 2 dochters en teckel Simon in Zoetermeer. Ik haak sinds eind 2016. Op aanraden van een collega, die ook haakte, ben ik eens via YouTube filmpjes gaan bekijken. Ik had nog nooit gehaakt, dus vond het best een dingetje.


2021-11-02 10:15:39

Eline - Nieuw ontwerp

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties op het Retro Squares Cushion. Ondertussen ben ik begonnen aan een nieuw ontwerp. Ik had al ideetjes voor een omslagdoek en voor een wandhanger. In een poll in mijn stories vroeg ik jullie: waar zal ik voor gaan? De meeste stemmen gingen naar de omslagdoek. Dat past natuurlijk goed bij de herfst en de koudere dagen die eraan komen, dus ik heb iets heel leuks bedacht. Al zeg ik het zelf.


2021-10-04 13:45:03

Eline - Het eindresultaat

Ben je ook zo benieuwd naar het eindresultaat van het kussen? Ik was zelf heel benieuwd of het idee wat ik had ook echt ging lukken. En of het eruit zou komen te zien zoals ik het had bedacht. Misschien heb je de foto('s) al voorbij zien komen? Ik ben er in ieder geval super blij mee!


2021-09-02 08:49:19

Eline - Het idee uitwerken

Na het maken van de schetsen en het garen kiezen, was ik benieuwd hoe mijn idee er in het echt uit zou komen te zien. In je hoofd én op papier kan je het natuurlijk wel heel leuk bedenken, maar komt het er dan ook zo uit te zien als je gaat haken?


2021-08-02 09:27:09

Eline - Haakinspiratie opdoen

Een nieuw ontwerp bedenken en maken, heel leuk maar waar begin je dan?! In deze blog neemt Eline je mee in haar creatieve proces rondom het bedenken van een haakpatroon. Lees snel verder om erachter te komen aan welk patroon Eline de komende tijd gaat werken en met welke techniek zij aan de slag gaat. 


2021-07-05 12:05:11

Maak kennis met Eline

Wat leuk! In deze blog kan je kennismaken met Eline (@allerleimooisvaneline). Vanaf nu volgen wij Eline tijdens haar proces in het ontwikkelen van haakpatronen, hiermee hoopt zij uiteindelijk haakontwerpster te worden. Een interessant en leerzaam precies om te volgen, we kijken hier onwijs naar uit. Misschien kunnen wij hiermee nog wel meer haaksters inspireren om patronen te gaan ontwerpen? Lees snel verder om meer te weten te komen over Eline. 


2021-04-15 13:27:37

Yarnsea is online!

Wat een avontuur! De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan onze website om alles in goede banen te leiden. We hebben enorm genoten van het live zetten ondanks dat er een aantal dingen mis gingen. We hebben de enorme enthousiasme gezien van de volgers van Juf Sas en hoe zij omgingen met onze website. Deze blog hebben we dan ook gemaakt om onszelf te introduceren, onze visie te delen en te laten zien welk pad we graag met jullie willen bewandelen. Klik op de foto en lees onze hele verhaal.