Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas
Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas

Breipatronen trui en wikkelvest Cloud van Juf Sas

By (designer) Juf Sas

Pattern
KIT
Pattern + KIT
Ontdek de vrolijkheid van deze prachtige trui en wikkelvest, gebreid met de luxueuze wol genaamd Cloud. Trui Cloud is een heerlijk kledingstuk met tre...

Details

Ontdek de vrolijkheid van deze prachtige trui en wikkelvest, gebreid met de luxueuze wol genaamd Cloud. Trui Cloud is een heerlijk kledingstuk met trendy pofmouwen, perfect om jezelf in te hullen op koudere dagen.

Met 4 bollen Cloud heb ik deze trui gemaakt, maar gezien mijn lengte (1.82m) zou je het waarschijnlijk redden met slechts 3 bollen als je wat korter bent.

Naast de trui Cloud heb ik ook een wikkelvest gecreëerd met hetzelfde basispatroon. Dit vest omhult je met warmte en comfort. Het is gebreid met de prachtige kleur 1, een combinatie van blauw en olijfgroen, waarin het kleurverloop bijzonder mooi uitkomt.

In de juf Sas haak- en brei Facebookgroep zijn al veel adembenemende Cloud-creaties ontstaan. Neem daar gerust een kijkje voor inspiratie en om voorbeelden te bewonderen.

Cloud is een wolsoort van Lang Yarns. Deze dikke draad bestaat voor 90% uit wol (merino) en 10% nylon. Het is superwash behandeld en mulesing-vrij, wat het extra fijn maakt. Cloud is verkrijgbaar in een uitgebreid scala aan kleuren, zodat er voor ieder wat wils is.

Elke bol van Cloud bevat ongeveer 260 meter draad en weegt 100 gram. Het breien gaat vlot en soepel met breinaalden van maat 8, omdat je steeds nieuwsgierig bent naar de volgende kleur in het verloop.

-3 of 4 bollen Cloud nr 5 (ik ben 1.82m, ben jij kleiner dan
heb je waarschijnlijk 3 bollen nodig)
-Breinaalden 6
-Breinaalden 8
-Stopnaald
-Etiket
-schaar

The pattern exists in following languages:

  • Dutch

After your purchase, you'll have access to download the pattern in all available languages.

The KIT contains:

  • Lang Yarns CLOUD bordeaux/green/blue 005 x4

Based on your location, we'll strive to deliver the exact materials. If that's not possible, we'll provide the closest available substitute with your best interests in mind.

More projects from other designers

© Copyright 2023 Yarnsea Europe. All rights reserved
ideal bancontact visa MasterCard PayPal