Haakpatroon trui Amira van juf Sas
Haakpatroon trui Amira van juf Sas Haakpatroon trui Amira van juf Sas Haakpatroon trui Amira van juf Sas Haakpatroon trui Amira van juf Sas Haakpatroon trui Amira van juf Sas Haakpatroon trui Amira van juf Sas Haakpatroon trui Amira van juf Sas

Haakpatroon trui Amira van juf Sas

By (designer) Juf Sas

Pattern
KIT
Pattern + KIT
De Haakpatroon Trui Amira van juf Sas is een prachtige, zachte en comfortabele trui die je met trots zult dragen. Deze trui is ontworpen met oog voor...

Details

De Haakpatroon Trui Amira van juf Sas is een prachtige, zachte en comfortabele trui die je met trots zult dragen. Deze trui is ontworpen met oog voor detail en zorgt voor een perfecte pasvorm. De trui is gemaakt van Lang Yarns Amira garen in de kleur Jade, wat zorgt voor een vrolijke en spannende uitstraling dankzij de honingraatsteek en de popcorns.

Het haakpatroon is geschikt voor haaknaald 6 en biedt de mogelijkheid om de trui zonder naden te haken, waardoor het ideaal is voor iedereen die van naadloze ontwerpen houdt. Het bovenste deel van de trui is gehaakt met de bloesemsteek, terwijl de mouwen beginnen met de honingraatsteek en vervolgens overgaan in de bloesemsteek. Beide steken zijn afwisselend en gemakkelijk te haken.

Om ervoor te zorgen dat de trui perfect op maat is, bevat het haakpatroon gedetailleerde instructies en een bijbehorende film waarin juf Sas uitleg geeft over het lezen van haakpatronen en het aanpassen van de trui aan jouw specifieke afmetingen. Het patroon is verkrijgbaar in het boek "Haken met juf Sas" of als los digitaal haakpatroon in de webshop van juf Sas.

De afmetingen van de trui zijn geschikt voor maat 42/44/XL, maar het patroon kan eenvoudig worden aangepast aan andere maten. De trui heeft een totale lengte van 64 cm (van onderkant tot aan hals) en een breedte van 65 cm voor het voor- en achterpand. De mouwen hebben een totale lengte van 43 cm en een breedte van 27,5 cm.

Voor het haken van de trui heb je 16 bollen Lang Yarns Amira garen in de kleur Jade nodig, samen met haaknaalden van 5,5 mm (voor de boord) en 6 mm (voor de rest van de trui). Daarnaast heb je een stopnaald, een label en een schaar nodig om het project af te maken.

-16 bollen Amira van Lang Yarns (Jade 72)
-Haaknaald 5,5 (voor boord)
-Haaknaald 6 (voor rest)
-Stopnaald

The pattern exists in following languages:

  • Dutch

After your purchase, you'll have access to download the pattern in all available languages.

The KIT contains:

  • Lang Yarns AMIRA aqua 072 x16

Based on your location, we'll strive to deliver the exact materials. If that's not possible, we'll provide the closest available substitute with your best interests in mind.

More projects from other designers

© Copyright 2023 Yarnsea Europe. All rights reserved
ideal bancontact visa MasterCard PayPal