Kinderriem Dana (NL)
Kinderriem Dana (NL) Kinderriem Dana (NL) Kinderriem Dana (NL) Kinderriem Dana (NL) Kinderriem Dana (NL) Kinderriem Dana (NL)

Kinderriem Dana (NL)

By (designer) madebyJORI

Pattern
Ik heb deze riem gemaakt voor mijn dochter Dana. Omdat ze hem zo mooi vond heb ik er nog een gemaakt en het patroon uitgeschreven. Dit item bevat een...

Details

Ik heb deze riem gemaakt voor mijn dochter Dana. Omdat ze hem zo mooi vond heb ik er nog een gemaakt en het patroon uitgeschreven. Dit item bevat een PDF document met een haakschema, foto tutorial, een haakschema, en een beschrijving waarin ik elke rij stap voor stap uitleg.

Ik heb een aantal opties toegevoegd zoals verschillende maten 104 tot 176, metalen ringetjes, wel of geen bolletjes. Voor de metalen ringetjes heb je een ringetjestang nodig, maar je kan hem ook zonder ringetjes maken.

Moeilijkheid: beginner- gevorderd

Je hebt ook een gesp nodig voor een riem van 25mm breedte. De afmetingen van de buitenkant van de gesp die ik gebruikt heb zijn 3 cm breed 4,5 cm lang.
Het garen heb ik gehaald bij de Action in een pakket van 8 bolletjes. Elk bolletje is 25 gr, 100% katoen. Je hebt hiervoor haaknaald 3 mm en 2.5 mm nodig. Je hebt niet veel garen nodig dus ook leuk om met restjes te maken.

The pattern exists in following languages:

  • Dutch

After your purchase, you'll have access to download the pattern in all available languages.

More projects from other designers

© Copyright 2023 Yarnsea Europe. All rights reserved
ideal bancontact visa MasterCard PayPal