Haakpatroon trui Nicole van juf Sas
Haakpatroon trui Nicole van juf Sas Haakpatroon trui Nicole van juf Sas Haakpatroon trui Nicole van juf Sas Haakpatroon trui Nicole van juf Sas Haakpatroon trui Nicole van juf Sas Haakpatroon trui Nicole van juf Sas Haakpatroon trui Nicole van juf Sas

Haakpatroon trui Nicole van juf Sas

By (designer) Juf Sas

Pattern
KIT
Pattern + KIT
Trui Nicole is een heerlijk warme herfsttrui die je zo wijd kan maken als je wilt. De trui heeft bij het voor- en achterpand geen boord en bij de mouw...

Details

Trui Nicole is een heerlijk warme herfsttrui die je zo wijd kan maken als je wilt. De trui heeft bij het voor- en achterpand geen boord en bij de mouwen heeft de trui wel boorden. Maar natuurlijk kan je de trui ook een boord aan de onderkant geven als je wilt.

Wat een heerlijke vrolijke trui is trui Nicole geworden. Ik heb de trui twee keer gehaakt. De eerste keer met Memory van Wooladdicts met haaknaald 7 en de tweede keer met Enya van Lang Yarns met haaknaald 6.

Memory van Wooladdicts bestaat uit 88% Merino Superfine en is gecoat met anti-pilling-laagje dat de vezels mooi op z'n plek houdt. De draad heeft een gevlochten structuur voor een bijzondere uitstraling en gemakkelijk haken of breien. Een bol van 50 gram heeft een looplengte van ca. 100 meter.

Kijk voor meer informatie op https://www.jufsas.com/post/haakpatroon-trui-nicole-van-juf-sas

The pattern exists in following languages:

  • Dutch

After your purchase, you'll have access to download the pattern in all available languages.

The KIT contains:

  • Lang Yarns MEMORY sea water 071 x9
  • Lang Yarns MEMORY pumpkin 059 x3
  • Lang Yarns MEMORY magenta 065 x3

Based on your location, we'll strive to deliver the exact materials. If that's not possible, we'll provide the closest available substitute with your best interests in mind.

More projects from other designers

© Copyright 2023 Yarnsea Europe. All rights reserved
ideal bancontact visa MasterCard PayPal