Haak je eigen 'Tell Me The Truth' Vest met Durable
Haak je eigen 'Tell Me The Truth' Vest met Durable

Haak je eigen 'Tell Me The Truth' Vest met Durable

Pattern
Ontdek de charme van handgemaakt comfort met het 'Tell Me The Truth' Vest, een exclusief ontwerp van Durable. Dit haakpatroon is de ideale combinatie...

Details

Ontdek de charme van handgemaakt comfort met het 'Tell Me The Truth' Vest, een exclusief ontwerp van Durable. Dit haakpatroon is de ideale combinatie van mode en functionaliteit, perfect afgestemd op zowel beginnende als gevorderde haakliefhebbers. Het Durable garen, een heerlijke blend van 80% anti-pilling acryl en 20% polyamide, biedt de zachtheid en duurzaamheid die je nodig hebt om een vest te maken dat de tand des tijds zal doorstaan.

Met dit patroon, dat speciaal ontworpen is voor een top-down haakbenadering, kun je gemakkelijk aanpassingen maken terwijl je werkt, waardoor het perfect aansluit op elke lichaamsvorm. Beschikbaar in maten van S tot XL, vraagt het patroon slechts 3 tot 5 bollen Durable garen, afhankelijk van de maat die je kiest.

Durable zet zich in voor het ondersteunen van je haakreis met tips en technieken die je werk naar een hoger niveau tillen.

Laat je creativiteit de vrije loop en begin vandaag nog aan je 'Tell Me The Truth' Vest. Haak aan en maak van jouw 'Tell Me The Truth' Vest een persoonlijke uiting van stijl​​​​.

Required skill level: beginner

The pattern exists in following languages:

  • Dutch

After your purchase, you'll have access to download the pattern in all available languages.

More projects from other designers

© Copyright 2023 Yarnsea Europe. All rights reserved
ideal bancontact visa MasterCard PayPal