Chique Herfst Ruana: Gratis Haakpatroon met Durable Mohair en Comfy
Chique Herfst Ruana: Gratis Haakpatroon met Durable Mohair en Comfy Chique Herfst Ruana: Gratis Haakpatroon met Durable Mohair en Comfy Chique Herfst Ruana: Gratis Haakpatroon met Durable Mohair en Comfy

Chique Herfst Ruana: Gratis Haakpatroon met Durable Mohair en Comfy

Pattern
KIT
Pattern + KIT
Verwelkom de herfst met open armen in onze Chique Herfst Ruana, een prachtig gratis haakpatroon dat ideaal is voor die dagen waarop het nog net te war...

Details

Verwelkom de herfst met open armen in onze Chique Herfst Ruana, een prachtig gratis haakpatroon dat ideaal is voor die dagen waarop het nog net te warm is voor een winterjas. Deze stijlvolle poncho, gecreƫerd met een combinatie van Durable Mohair en Durable Comfy, is de perfecte toevoeging aan je herfstgarderobe.

Met 55% premium acryl, 25% mohair en 20% wol, biedt deze Ruana niet alleen comfort, maar ook een vleugje luxe. De 11 bollen in Curry-kleur van Durable Mohair gecombineerd met 9 bollen in Honingkleur van Durable Comfy vormen samen een betoverende mix van warme herfsttinten. Dit patroon, geschikt voor beginnende hakers, leidt je door eenvoudige steken met een 7 mm en een 8 mm haaknaald.

Deze Ruana, met zijn ruime afmetingen, bestaat uit twee eenvoudig te haken delen die in het midden aan elkaar worden bevestigd. De structuur van het kledingstuk is zo ontworpen dat het zachtjes rekt tijdens het dragen, wat een elegante, vloeiende vorm geeft. De mogelijkheid om vooraf twee garens samen te winden zorgt voor een unieke textuur en kleur diepte.

Bovendien is dit patroon verrijkt met praktische tips en een nauwkeurige stekenproef, waardoor je een prachtig eindresultaat krijgt. Maak de look compleet met een zelfgemaakte ceintuur, inbegrepen in het patroon, voor een extra verfijnde touch.

Ideaal voor een herfstwandeling of een gezellige avond bij de open haard, de Chique Herfst Ruana combineert functionaliteit met mode. Deze unieke creatie is meer dan alleen een haakproject; het is een uiting van je persoonlijke stijl en comfort.


Ga vandaag nog aan de slag met de Chique Herfst Ruana, een perfecte blend van Durable's Mohair en Comfy garens, en voeg een stijlvol, handgemaakt stuk toe aan je herfstcollectie.

Required skill level: beginner

The pattern exists in following languages:

  • Dutch

After your purchase, you'll have access to download the pattern in all available languages.

The KIT contains:

  • Durable Mohair 2211 x11
  • Durable Comfy 2179 x9

Based on your location, we'll strive to deliver the exact materials. If that's not possible, we'll provide the closest available substitute with your best interests in mind.

More projects from other designers

Ā© Copyright 2023 Yarnsea Europe. All rights reserved
ideal bancontact visa MasterCard PayPal