Hippe Macramé Poef van Durable
Hippe Macramé Poef van Durable Hippe Macramé Poef van Durable

Hippe Macramé Poef van Durable

Pattern
Maak kennis met onze Hippe Macramé Poef, de perfecte mix van stijl en comfort voor je huis. Deze zelfgemaakte poef, gemaakt van 5 mm dik, 100% gerecyc...

Details

Maak kennis met onze Hippe Macramé Poef, de perfecte mix van stijl en comfort voor je huis. Deze zelfgemaakte poef, gemaakt van 5 mm dik, 100% gerecycled zacht katoen, is niet alleen goed voor het milieu, maar ziet er ook nog eens superleuk uit. De frisse blauwe kleur, gemaakt met 6 bollen in kleur 319 Blauw, geeft een vrolijke touch aan elke kamer.

Dit project is super om aan te beginnen, of je nu net start met haken en macramé of al een pro bent. De poef is ongeveer 50/40 cm groot, dus past bijna overal en is heerlijk om op te zitten. Je krijgt er alle extra's bij die je nodig hebt, zoals een 10 mm haaknaald, lichtblauw canvas voor de hoes van het kussen, een binnenkussen van 50/40 cm, en natuurlijk naald en draad.

In het patroon vind je leuke technieken zoals de magische ring en de halve steek. Je leert ook hoe je met een spiraalhaaktechniek de onder- en bovenkant van de poef maakt. De zijkanten van de poef worden met macramé geknoopt, wat zorgt voor een gaaf en stevig ontwerp.

Deze Hippe Macramé Poef is meer dan alleen een leuk zitje; het is een creatief project waar je trots op kunt zijn. En het leuke is, je kunt het patroon zo van onze site downloaden. Begin vandaag nog met het maken van deze vrolijke, hippe poef en geef je kamer een gezellige, handgemaakte upgrade!

Required skill level: beginner

The pattern exists in following languages:

  • Dutch

After your purchase, you'll have access to download the pattern in all available languages.

More projects from other designers

© Copyright 2023 Yarnsea Europe. All rights reserved
ideal bancontact visa MasterCard PayPal