Haakpatroon shawl Jolie van juf Sas
Haakpatroon shawl Jolie van juf Sas Haakpatroon shawl Jolie van juf Sas Haakpatroon shawl Jolie van juf Sas Haakpatroon shawl Jolie van juf Sas

Haakpatroon shawl Jolie van juf Sas

Made by Juf Sas

Pattern
Het haakpatroon Shawl Jolie van juf Sas is een echt feest om te haken. Met een combinatie van prachtige kleuren, zachte wol en een vrolijk ontwerp, zu...

Details

Het haakpatroon Shawl Jolie van juf Sas is een echt feest om te haken. Met een combinatie van prachtige kleuren, zachte wol en een vrolijk ontwerp, zul je enthousiast aan de slag gaan. Deze voorjaarsshawl is gehaakt met 3 bollen Liberty, 3 bollen Sunshine en 3 bollen Happiness in de kleuren lila, mint en oranje.

De inspiratie voor de shawl Jolie kwam voort uit de BloggerBox van Lang Yarns. Als bofkont mocht juf Sas deze box testen en de kleuren, texturen en zachtheid van de wol hebben haar meteen geïnspireerd. Het ontwerp is geleidelijk ontstaan, met het idee om alle drie de kleuren te gebruiken vanwege hun perfecte harmonie. De shawl is uiteindelijk aangepast en voorzien van voldoende kleuren en texturen, zonder de toevoeging van extra bolletjes.

De naam Jolie is gekozen vanwege de vrolijke combinatie van de gebruikte garen namen Liberty, Sunshine en Happiness. Jolie, wat in het Frans "mooi" of "leuk" betekent, past perfect bij de levendigheid van deze shawl.

Het patroon van Shawl Jolie is zorgvuldig uitgeschreven en juf Sas heeft zelfs een handig filmpje gemaakt met uitleg, zodat het haken van deze shawl voor iedereen haalbaar is. De afmetingen van de shawl zijn 30 cm breed en 192 cm lang.

-3 bollen Happiness (58 mint) (07 lila) (59 oranje)
-3 bollen Liberty (58 mint) (07 lila) (59 oranje)
-3 bollen Sunshine (58 mint) (07 lila) (59 oranje)
-haaknaald 6
-schaar
-stopnaald

Required skill level: beginner

The pattern exists in following languages:

  • Dutch

After your purchase, you'll have access to download the pattern in all available languages.

More projects from other designers

© Copyright 2023 Yarnsea Europe. All rights reserved
ideal bancontact visa MasterCard PayPal